Babalar Günü Hediyesi The Purest Solutions'da!

Babalar Günü Hediyesi The Purest Solutions'da!

 

En Çok Tercih Edilen Babalar Günü Hediyeleri

 

Babalar Günü’nde cüzdan, kravat, gömlek gibi hediyeler ilk akla gelenler arasındadır. Hobisi olan babalar için hobilerine özel hediye seçimi ya da teknoloji delisi babalara teknolojik aletler de yine en yaygın olan hediyelerdendir. Ancak biz sizlere bu Babalar Günü’nde babanıza kalıcı bir hediye sunmanız için buradayız.

Her ne kadar yaygın olmasa da, cilt bakım tutkunu babalar olduğunu inkar etmeyelim. Her daim bakımlı, karizmatik ve temiz bir cilt özellikle milenyum babalarının vazgeçilmezi oldu. Ancak biz The Purest Solutions olarak bunu sürdürülebilir kılmak, rutin haline getirmek ve babanızla beraber ışıldamanızı istiyoruz. 

Babanıza bu Babalar Günün’de onarılmış ve gençleşmiş bir cilt hediye etmeye ne dersiniz? Ya da babanızla bir rutin oluşturup, geçireceğiniz vakitleri değerlendirmek? 

 

Erkekler İçin Cilt Bakım Rutini Nasıl Olmalıdır?

 

Kadın cildine kıyasla erkek cildi hormonal sebeplerden dolayı daha yağlıdır. Ek olarak sürekli tıraş olmalarından kaynaklı cilt hassasiyeti, tahriş gibi problemlerle karşılaşabilirler. Tabi yılların yorgunluğunun yansıması olan kırışıklıkları da unutmayalım. Bakalım babalarımız için nasıl bir rutin oluşturabiliriz. 

 

The Purest Solutions Nemlendirici Önerileri

 

Babalarımızın küçüklüğünüzde aklınızda kalan bir bakım anısı var mı? Muhtemelen ilk olarak aklınıza tıraş sonrası sürdükleri ürünler gelecektir. Tıraş sonrası cillte oluşacak tahriş için babanıza daha yenilikçi bir çözüm sunmak ister misiniz? Bizim bazı önerilerimiz var 

 

Yoğun Nemlendirme Ve Dolgunlaştırıcı Etkili, Yenileyici Cilt Bakım Serumu 

 

Yoğun Nemlendirme Ve Dolgunlaştırıcı Etkili, Yenileyici Cilt Bakım Serumu Hyaluronic asit içeren formülüyle cildin kaybettiği nemin geri kazandırılmasını ve korunmasını hedefleyerek cilt elaksiyetinde artış sağlar. Üstelik 1 saatte cildin nem oranında %155,1 artış sağlar. Bu sayede babanızın teninin geçici olarak değil, kalıcı olarak yumuşacık  olmasını sağlıyoruz. Size de babanızı doya doya öpmek kalıyor. 

 

24 Saat Etkili Günlük Yoğun Nemlendirici Cilt Bakım Kremi 

 

Serum kullanmaya alışık olmayan babalar için daha alışılmış bir önerimiz var. Krem formundaki nemlendiricimiz 24 Saat Etkili Günlük Yoğun Nemlendirici Cilt Bakım Kremi cildin nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı olurken yaşlanma belirtilerini en aza indirmeyi hedefler. Böylece  babalarımızın cildini nemlendirirken yılların yorgunluğunu silmeye destek oluyoruz.

 

En Baba Nem Terapisi 

 

Her iki ürünü de deneyerek babanızın cildini neme doyurmak ister misiniz?  O zaman size En Baba Nem Terapisi Cilt Bakım Setimizi öneriyoruz. Hem serum hem de krem formundaki nemlendiricilerimizin bulunduğu setimizle babamızın kaybettiği nem ve elaksiyeti ona yeniden hediye edebilirsiniz. 

 

The Purest Solutions Yaşlanma Karşıtı Bakım Önerileri 

 

Babalarımız bizim için uğraşırken kendilerini ihmal edebilmektedir. Bizi koruyup kollamak,kahramanımız ve idolümüz olmak dışındaki yoğun hayatları yüzünden kendine ayıramadıkları vakitleri biz onlara verebiliriz. Bu yoğun ve yorgunluk sonucu oluşan kırışıklarla birlikte savaşmak da bu Babalar Günü için en destekleyici hediyelerden biri  olacaktır. 

 

Yoğun Nem Destekli & Yaşlanma Karşıtı Ve Göz Çevresi (Morluk Ve Torbalanma) Bakım Seti

 

Herkes babasının yaşsız olmasını, yaşlanmamasını ister. Biz size bunu veremeyiz ancak babanızın daha geç yaşlanması için Yaşsız Babam Cilt Bakım Setiyle sizi destekleyebiliriz. Setimizin içinde bulunan Peptide Complex Serum yaşlanma belirtilerine karşı cildin güçlü bir savunma oluşturmasını destekleyici özelliktedir. İnce çizgilerin önlenmesi ve derin kırışıklıkların görünümünün azaltılmasını hedefler. 

Yoğun Nemlendirme Ve Dolgunlaştırıcı Etkili, Yenileyici Cilt Bakım Serumu ise cildin kaybettiği nemin geri kazandırılmasını ve korunmasını hedefler. Cildin nemli, ışıltılı ve yumuşak bir görünümde olmasına yardımcı olur. 

Torbalanma Ve Morluk Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu göz altı torbalanmalarını ve cilt tonu farklılıklarını hedefler. Gözaltının aydınlık ve dinlenmiş bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Göz çevresinde oluşan yaşlanma görünümünün azalmasına yardımcı olarak göz çevresine bakım yapar ve ışıltılı bir görünüm almasını sağlar. 

 

The Purest Solutions Güneş Koruyucu Önerileri

 

Biz babalarımızın gölgesindeyken, onları güneşten korumak da bize düşer. Bu Babalar Günü’nde onların cildini güneşten korumak için size önerilerimiz olacak. 

 

Yüksek Koruma ve Nemlendirici Etkili Güneş Koruyucu  

 

Yüksek Koruma Ve Nemlendirici Etkili Güneş Koruyucu babalarımızın cildini nemlendirirken tüm gün boyunca güneşten koruyor. Ciltte yağlanmaya sebep olmadan UV koruması hedefler. İçerdiği nemlendirici aktiflerin desteği ile ciltte nem dengesini korur ve üç farklı cilt tabakasında nem dengesini sağlar ve uzun vadede korur. Cildin nemli, ışıltılı ve yumuşak bir görünümde olmasına yardımcı olur. Ek olarak  UVA ışınlarına karşı 8 saat ve üzeri koruma gücüyle yaşlanma belirtilerinin önüne geçiyor. Bu yaz babanızın kahramanı siz olmaya ne dersiniz? 

Yağlı ve Karma Ciltler İçin Matlaştırıcı Güneş Koruyucu Krem

Yağlı ve Karma Ciltler İçin Matlaştırıcı Güneş Koruyucu Krem Sebum salgısını kontrol ederek ciltte yağlanmaya sebep olmadan, UV ve mavi ışık koruması hedefler. İçerdiği aktifler ile cilt bariyerini ve nem dengesini korur, cildi yatıştırarak nemli, ışıltılı ve yumuşak bir görünümde olmasına yardımcı olur.

Bu Babalar Günü’nde babanızı cilt bakımıyla tanıştırmak, ona uygun hediye önerilerine ulaşmak için web sitemizi inceleyin ve bizi takip etmeye devam edin. 

Yorum bırak

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.