Image
8/8/23

Ekolojik Ambalaj ile Yeniden Doldur!

Ekosisteme karşı sorumluluğumuzun farkındayız. The Purest Solutions olarak plastik atıklarımızı azaltmak, geri dönüştürmek ve yeniden kullanılabilir ürünler geliştirmek için çalışıyoruz. Şu an attığımız her adım, dünyamızı ve yeni nesillerin geleceğini etkiliyor. Geleceğe yaşanılabilir bir dünya bırakmak, çevre sağlığını korumak adına ambalaj atıklarını minimum seviyeye indirmek, yeniden doldurulabilir sistemiyle mümkün.

İşte yeni bir çözümle karşınızdayız! Doğa dostu yeniden kullanılabilir ve geri dönüştürülebilir ambalajıyla Refill EcoPack ile ürünlerini yeniden doldurmaya ne dersin? Geleceğimize daha güzel bir dünya bırakma şansımız varken ekolojik yedek ambalajları tercih edelim ve hep birlikte doğamızı koruyalım!

Ekolojik Yedek Ambalaj Nedir?

The Purest Solutions Ekolojik Yedek Ambalaj, ürünlerin yeniden doldurulabilir ambalajlarla sunulmasına olanak tanıyan ve plastik atık kullanımını en aza indirgemek için tasarlanmış paketleme seçeneğidir. Doğal çevreye zarar vermeden geri dönüştürülebilen, çevre dostu bir ambalaj türüdür. Yedek ambalajlar, çevresel etkileri en aza indirgemeyi ve atık miktarını azaltmayı hedefler. The Purest Solutions’ın ekolojik yedek ambalajlı cilt bakım ürün ambalajı, minimum seviyede plastik içerir. 

Ürünlerimizin şişesi %30 geri dönüştürülmüş PET plastikten oluşmaktadır.  

Ekolojik yedek ambalaj ürünlerimiz için %70 - %77,7* arası plastik ambalaj kullanımını azaltarak doğaya katkı sağlar. 

The Purest Solutions’ın bu çevreci yedek ambalajı, ürününüzü kolayca yeniden doldurmanızı sağlar. Favori ürününüzü bütçe dostu bir şekilde elde etmenin yanında %77 daha az plastik harcamış ve doğaya zarar vermemiş olursunuz.

Yeniden doldurma (Refill) Nasıl Doldurulur?

İçeriği bitmiş olan The Purest Solutions ürün şişenizi temizledikten sonra ekolojik yedek paket seçeneği ile yeniden doldurabilirsiniz. Ekolojik paketlerimiz 400 ml olup 2 kez orjinal ambalajı doldurabilecek şekilde tasarlanmıştır. Ekolojik yedek paket ürünlerinizi oda sıcaklığında muhafaza etmenizi öneririz.

Refill Ambalajın Faydaları Nelerdir?

Doğa Dostu İçerik: Yedek ambalajlar geri dönüştürülebilir veya biyolojik olarak parçalanabilir malzemelerden üretilir. Bu malzemeler çevreye zarar vermez ve mikroplastik atık miktarını azaltır.

Sürdürülebilir Üretim: Ekolojik yedek ambalajlar, enerji ve kaynak tasarrufu sağlamak için sürdürülebilir üretim yöntemleri kullanılarak üretilmektedir.

Minimum atık: Ambalajın tasarımı, ürünlerin taşınması ve depolanması sırasında oluşabilecek atık miktarını en aza indirmeyi amaçlamaktadır.

Geri Dönüşüm Kolaylığı: Refill ambalaj seçeneği, geri dönüşüm tesislerinde kolayca işlenebilecek ve yeniden kullanılabilecek şekilde tasarlanmaktadır.

Zararlı Kimyasal İçermez: Ekolojik yedek ambalajlar, ürünlerin doğal çevreye zarar vermemesi için zararlı kimyasallar içermemektedir.

The Purest Solutions’taki Ekolojik Cilt Bakım Ürün Ambajları Nelerdir?

Şimdilik Ekolojik Yedek Paket ürünlerimiz 4 ürünümüzde bulunuyor. Sürdürülebilir dünya için ürünlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Ekolojik yedek ambalaj ürünlerimizi artırarak sizlere daha fazla yedek ürün seçeneği sunmaya devam edeceğiz. 

Canlandırıcı Ve Gözenek Sıkılaştırıcı Tüm Ciltler Için Glikolik Asit Tonik, Ekolojk Yedek Paket

Nemlendirici Ve Bariyer Onarıcı Kuru Ve Karma Ciltler İçin Hyaluronik Asit Temizleme Jeli (%0,5 Hyaluronic Acid, %0.5 Sodium PCA Ceramide) Ekolojik Yedek Paket

Sivilce Ve Siyah Nokta Karşıtı, Gözenek Sıkılaştırıcı Yağlı Ve Karma Ciltler Için Salisilik Asit Tonik Ekolojik Yedek Paket 400 ML

Sivilce Ve Siyah Nokta Karşıtı Yağlı Ve Karma Ciltler İçin Arındırıcı Temizleme Jeli (0,5 % Salicylic Acid, 1% Niacinamide) Ekolojik Yedek Paket,400 ML



Diğer Bloglar

Image

Arbutin Cilt Bakım Serumu ile Lekelerle Savaşın!

Her leke, cildin kendine özgü hikayesini anlatır ve onu oluşturan faktörlerin bir yansımasıdır. Güneşin sıcak ışıklarından hormonal değişimlere, yaşlanma belirtilerinden cilt yaralanmalarına kadar, birçok faktör cilt üzerinde leke ve iz bırakabilir. Ancak, bu izlerin bize anlattığı hikayeyi dönüştürmek mümkündür. İşte bu noktada, arbutin cilt bakım serumu sahneye çıkıyor.

Image

Mevsim Geçişlerinde Cildimizin Daha Fazla İlgiye İhtiyacı Var!

Mevsimlerin dönüşümü, doğanın bize sunduğu büyüleyici bir gösteridir. Ancak bu dönemlerde, cildimiz de bu değişime ayak uydurmak için biraz daha ilgiye ihtiyaç duyar. İster ilkbaharın tazeliğine, ister sonbaharın romantizmine kapılsın, cildimiz her mevsimde farklı zorluklarla karşılaşabilir. Bu değişen doğa koşulları, cilt bakım rutinimizi de yeniden gözden geçirmemizi gerektirir.

Image

Cilt Bariyeri Hakkında Her Şey!

Cilt bariyeri, vücudumuzun en dış tabakası olan cildin önemli bir parçasıdır ve dış etkenlerden gelen zararlı maddelerin cildimize nüfuz etmesini önler. Bu koruyucu bariyer, cildin nemini korur, enfeksiyonlara karşı savunma sağlar ve cildin sağlıklı bir görünümde kalmasını sağlar. Ancak, çevresel faktörler, yanlış cilt bakım ürünleri veya genetik faktörler nedeniyle cilt bariyeri zayıflayabilir ve ciltte kuruluk, tahriş ve hassasiyet gibi sorunlara yol açabilir. Bu nedenle, cilt bariyerinin işlevini anlamak ve doğru bakımı sağlamak cilt sağlığı için hayati öneme sahiptir. Bu yazıda, cilt bariyeri nedir, nasıl çalışır ve nasıl korunması gerektir detaylı bir şekilde ele alacağız.

Image

Vitaminlerin A,B,C'si: Vitaminlerin Cilde Etkileri Nelerdir?

Cildimiz, vücudumuzun yüzeyindeki en büyük organdır ve dış dünyaya karşı bir kalkan görevi görür. Cilt bariyeri dış etkenlere karşı koruma sağlarken çevresel faktörlere maruz kalır ve bu da cildimizin yıpranmasına neden olabilir. Zamanla yıpranan cildi yenilemek ve daha canlı bir görünüm kazandırmak elimizde. Nasıl mı? Cildimizi içten ve dıştan sağlıklı besleyerek cilt sağlığını korumak mümkün!

The Purest Solutions, Academy

Cilt bakım meraklıları is here😍🤘