Annemi Seviyorum ve Cildini Önemsiyorum

Annemi Seviyorum ve Cildini Önemsiyorum

Annelerimiz bizlerin ilk öğretmeni, ilk idolü ve koruyucu meleği. Onların mutlulukları ve huzurları bizim için oldukça önemli. Bu kadar önem verdiğimiz bir diğer konu ise onların cilt sağlığı. Annemiz belki bize gençlik sırlarını vermiyor olabilir ama biz onlara gençliklerini ve güzelliklerini sürdürmek için bazı sırlar verebiliriz. Bu Anneler Günü’nde annenize sağlıklı bir cilt hediye etmek için sizin için oluşturduğumuz Anneler Günü Hediye Rehberi’nin detaylarına bakalım. 

 

Annelerimize Gençlik Sırrı: Annelerimiz İçin Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Önerileri  

 

Biz her ne kadar annemizin her yaşta güzel olduğunu ve yüzündeki yaşlanma belirtilerinin onu daha da güzelleştirdiğini bilsek de onlar, sağlıklı ve genç görünen bir cilde sahip olmak ve yaşlanma sürecini geciktirmek isteyebilirler. Yaşlanma karşıtı bakım yaparken özellikle yüz ve boyun bölgeleri için uygun olan yaşlanma karşıtı serumları kullanmalarını  öneririz. Bu ürünler, cildin elastikiyetini korumaya yardımcı olurken, kırışıklıkları azaltır.  Peki bakalım onlara hangi ürünleri hediye edebiliriz. 

 

Peptit Içerikli Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Serumu 30 Ml (Peptide Complex)

 

Yaşlanma ve kırışıklık karşıtı onarıcı bakıma ihtiyaç duyan ciltler için formüle edilen  Peptide Complex serumumuz, yaşlanma belirtilerine karşı cildin güçlü bir savunma oluşturmasını destekleyici özelliktedir ve ince çizgilerin önlenmesi ve derin kırışıklıkların görünümünün azaltılmasını hedefler. 

 

Vita-A Serum & Onarıcı & Besleyici Retinol Serum (1% Retinol + Ceramide) 

 

Retinol serum, cildin korunmasına ve yenilenmesine yardımcı olarak yaşlanma belirtilerine karşı etkili bir çözüm sunar. Cildin daha canlı, pürüzsüz ve genç görünmesini hedefleyen retinol serumun, renk düzensizlikleri, yaşlanma belirtileri ve elastikiyet kaybı gibi cilt sorunlarında kullanılması önerilir. Kırışıklık oluşumunu engellemeye ve var olan kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olan retinol serum, cildin yeniden yapılandırılmasında da önemli bir rol oynar. Bu sayede cilt, daha canlı, sağlıklı ve genç görünümünü korur. 

Resim Seç

 

Yolumuzu Aydınlatan Annelerimize Sırlar: Annelerimiz İçin Leke Karşıtı ve Aydınlatıcı Cilt Bakım Önerileri

 

Annelerimiz bizim yolumuzu ve geleceğimizi aydınlatırken aynı zamanda kendi hayatlarını da yönetmeye çalışırlar. Bu yoğun tempoda, cilt bakımları bazen geri planda kalabilir. Biz de onlara kendilerini ihmal etmemeleri için destek olabilir ve bazı küçük ipuçları verebiliriz. Daha aydınlık ve lekesiz bir cilt için annenize hediye edebileceğiniz bazı ürünlere bakalım. 

 

Leke Gidermeye Yardımcı Cilt Tonu Eşitleyici Cilt Bakım Serumu 30 Ml (Arbutin 2% + Hyaluronic Acid) 

 

Hamilelik, akne, güneş ve yaşlılık lekeleri için formüle edilen Alfa Arbutin, cilt tonunu aydınlatır ve koyu lekeleri giderirken  UV koruyucu özelliği sayesinde güneşin olumsuz etkilerine karşı koruyucu ve önleyici bir etki gösterir. Bu sayede cilt daha parlak ve canlı bir görünüm kazanır. Aynı zamanda içerdiği Hyaluronik Asit ile cildi nemlendirirken elaksiyet kazanmasını sağlar. 

 

Vita-C Serum & Aydınlatıcı Renk Tonu Eşitleyici C Vitamini Serum(10% Ascorbic Acid&Ferulic Acid 0,5%) 

 

C vitamini cilt için önemli temel antioksidanlardan biridir. 10% Ascorbic Acid, 0.5% Ferulic Acid ve Prebiyotikler ile zenginleştirilerek formüle edilen C vitamini serumumuz cildi yeniler ve beslerken ciltte canlanma, aydınlanma sağlar ve ince kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur. 

 

Güneş Işınlarının Gücüne Karşı Annelerin Koruyucu Kalkanı: Annelerimiz İçin Güneş Kremi Önerileri

 

Hepimizin annesinin güneş gibi parladığını ve bu ışınlara ne kadar maruz kalırsak o kadar iyi olacağımız gerçeğini bir kenara bırakırsak doğrudan güneş ışığına maruz kalmanın kırışıklık ve leke gibi bir çok cilt sorununa yol açtığını hepimiz biliyoruz. Yüz, boyun ve dekolte bölgesine uyguladığımız ve düzenli olarak tazelediğimiz güneş kremlerimiz bizi güneşin zararlı etkilerinden korur ve daha sağlıklı bir cilt için destek olur. Bu destekten annelerimizin mahrum kalmasını tabi ki istemeyiz. Hadi annemiz için en uygun güneş kremini seçelim. 

 

Invisible Uv Protection, Günlük Yoğun Nemlendiricili Güneş Kremi 

 

Neme ve yaşlanma karşıtı bakıma ihtiyaç duyan ciltler için formüle edilen Invisible güneş koruyucumuz ciltte yağlanmaya sebep olmadan 8 saate kadar UV/UVA  koruması sağlamayı hedefler. İçerdiği nemlendirici aktifler sayesinde ciltte nem dengesini korur ve üç farklı cilt tabakasında nem dengesini sağlamaya yardımcı olur. Uzun vadede nem dengesini korumaya yönelik etkisiyle, cildin nemli, ışıltılı ve yumuşak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

 

Yağlı Ciltler Için Mat Bitişli Güneş Kremi 50+ Spf Dry-Touch Protection 

 

Yağlı, sivilce ve akneye meyilli ciltler için özel olarak formüle edilen Dry Touch güneş koruyucumuz, ciltte yağlanmaya sebep olmadan 8 saate kadar UV ve mavi ışık koruması sağlamayı hedefler. İçerdiği aktifler sayesinde cilt bariyerini korur ve sebum salgısını kontrol ederek ciltte yağlanmayı önler. Aynı zamanda, cildi yatıştırarak nem dengesini korur ve nemli, ışıltılı ve yumuşak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. 

 

Lekeli Ciltler Için Antioksidan Destekli Renkli Güneş Kremi 50+ Spf Uva/Uvb 

 

Leke problemi olan ciltler için üretilen renkli güneş kremimiz Blemish Defense,  Arbutin ve Niacinamide ile güçlendirilmiş formülüyle, cildin ton eşitsizliklerini giderirken aynı zamanda leke oluşumunu önlemeyi, kırışıklık bakımı yapmayı ve cildi UVA/UVB ve mavi ışıklardan korumayı hedefler. İçerdiği aktifler cilt bariyerini iyileştirir ve onarırken, cildi derinlemesine nemlendirir ve doğal parlaklık kazandırır. Ayrıca cilde sürüldüğünde, içerdiği renk pigmentleri cildin florası, pH ve ısısı ile uyum sağlayarak kişisel bir ton sağlar. 

Annelerinize bu Anneler Günü’nde sağlıklı bir cilt hediye etmek isterseniz web sitemizi ziyaret edebilir, cildinize ve sorunlarınıza en uygun The Purest Solutions ürünleriyle bakım rutininizi oluşturabilirsiniz.

Yorum bırak

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.